Slăbi, 10 trucuri prin care poţi slăbi FĂRĂ dietă - CSID: Ce se întâmplă Doctore?


Vezi mai multe articole din categoria stiinta-sanatate Ce trebuie să faci pentru a ajunge la o astfel de performanţă? Răspunsul este simplu: trebuie să inspiri şi să expiri adânc timp de două minute pe zi.

slăbi

Tehnica propusă de Miki Ryosuke este următoarea: slăbi care urmează dieta trebuie să se aşeze într-o anumită poziţie înainte de a inhala aer timp de trei secunde, pe care trebuie să-l expire apoi timp de şapte secunde.

Fostul actor, transformat în guru, susţine slăbi oamenii care fac acest exerciţiu timp de două minute pe zi vor vedea repede beneficii.

slăbi

Jill Johnson, creatorul unui alt program de slăbire bazat pe respiraţie - Oxycise, explică: "Grăsimea este compusă din oxigen, carbon şi hidrogen.

Atunci când oxigenul pe care îl respirăm ajung la aceste molecule ale grăsimi, le dizolvă în dioxid de carbon şi apă.

Este o schimbare puternica, care ne influenteaza psihic si fizic, ne permite slăbi fim mai increzatoare in fortele proprii si in felul in care aratam in rochia sau in perechea de jeansi preferatasa urcam mai rapid scarile, sa ne alergam mai mult cainele in parc si sa ne luam sanatatea in propriile maini.

Sângele preia apoi dioxidul de carbon şi îl aduce slăbi plămâni pentru a fi expirat. În consecinţă, cu cât organismul nostru va primi mai mult oxigen, cu atât va fi topită mai multă grăsime".

Totuşi, nu toată lumea este de acord că practicarea tehnicii de respiraţie slăbi două minute este suficientă pentru a slăbi semnificativ. Respiraţia şi exerciţiile facile pentru cinci minute pe zi nu vor ajuta la arderea unui număr suficient de calorii care să ajute la modificarea formei corpului", a declarat Richard Slăbi, fiziolog la Centrul Medical Olimpic din Marea Briatnie.

slăbi