Quesos

Un bun aperitiv asigura o petrecere reusita.

Quesos

Un platou de branzeturi- a la Kera Calita- dupa retepturile ei cu mirodeniile ce se intocmesc cu branzeturile; a pregatit fara sfiala : bulgarasi de branza de capra, rulou de burduf cu chimen, urda cu marar si rulada ardeleneasca cu slanina afumata.

Kera Calita va dezvaluie cateva din tainele mirodeniilor ce se asezoneaza cu branzeturile : annato se potriveste cu branza englezeasca Chedar, tarhonul are mireasma mai puternica intocmit cu branza proaspata si branza taraneasca (merge si cu untul foarte bine), paprika –mirodenie nationala ungureasca- poate fi mestesugita cu branzeturile, chimionul este pus ca mirodenie de multe ori in paine si in branza (mai ales in tarile orientale), sovarvul se armonizeaza cu branzeturile si mancarurile de legume, et catera .

Critic gastronomic Kera Calita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *